Àrea emocional-relacional:

Acompanyem els joves en el seu procés d’organització i estructuració de les pròpies emocions i interacció amb els altres des de la vessant comunicativa, d’hàbits socials, resolució de conflictes i treball en equip.

Àrea cognitiva-intel·lectual:

Assessorament d’itineraris formatius als joves, coordinació amb els centres educatius, seguiment del pla de treball acadèmic personal, suport al desenvolupament d’ estratègies cognitives i aprenentatges, classes de repàs en centre col·laborador.

Àrea d’actituds i valors:

A través de la gestió del dia a dia al pis, treballem valors de convivència, respecte, habilitats personals i comunicatives. Supervisem la convivència al pis i realitzem assemblees de l’equip educatiu amb els joves on s’exposen i debaten temes de la convivència al pis i es prenen decisions conjuntes que són vinculants.

Àrea familiar i de parella:

Suport emocional i acompanyament personal als joves en la seva relació amb la família o parella.

Àrea instrumental:

Definim, juntament amb els joves, el projecte educatiu individual amb tutories setmanals, per tal de determinar el procés cap a la vida professional i emancipada. Iniciem aquest procés en el moment de l’arribada al pis amb formacions relacionades amb la compra, cuina, gestió d’aliments, higiene i neteja.

Àrea de desenvolupament físic:

Realitzem el seguiment dels nois i noies quant a cura de la salut, hàbits d’alimentació saludable, gestió dels recursos sanitaris.

Àrea d’inserció laboral:

A través del nostre centre col·laborador Associació Saó Prat, ajudem les joves a definir i seguir itineraris formatius professionals i les acompanyem en el procés de recerca laboral. Comptem amb borsa de treball per ajudar-les a trobar centres de pràctiques i de feina.